En trappa från bio, butiker och caféer

På Haningeterrassen behöver du sällan gå långt för att nå dit du ska. Oftast räcker det med bara några trappsteg. I bottenplan på Brf. Blicken (etapp 1) planeras en matbutik och alldeles intill ligger den stora bussterminalen. Längs gångstråket planeras det bli en spännande mix av butiker, caféer, service samt en biograf med 3-5 salonger. Här planeras även ett specialistsjukhus. Bekvämt, eller hur?

Ta pulsen på Haningeterrrassen

Att bo på nya Haningeterrassen är rena rama drömmen för dig som gillar att leva ett aktivt liv. Spring en runda i Rudanskogen, cykla mountainbike, spela beachvolleyboll, spänn på dig långfärdsskidorna, utmana ungarna i pulkabacken eller ta en härlig simtur i Rudasjön. Bara någon kilometer bort ligger Torvalla Sportcentrum med sporthall, gym, simhall, fotbollsplaner, konstgräsplan, tennishall, ishallar och friidrottsytor.

Kontakt

Anmäl intresse för Riksbyggens bostäder i Haningeterrassen. Dina uppgifter lagras i Riksbyggens kunddatabas och Riksbyggen kontaktar dig inför respektive etappstart. För övriga frågor och ärenden hänvisas till respektive samarbetspartner. 

Anmäl intresse