När är det klart

Haningeterrassen byggs i sju etapper. Området beräknas vara klart 2023 och kommer då att erbjuda ca 600 bostäder i en 24-timmarsstad med levande miljöer och urbana centrum samt fokus på ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Etapp 1 (Brf. Blicken) är redan säljstartad.

Pågående etapper
Kommande etapper

Brf Blicken (etapp 1) - det första huset på Haningeterrassen

Ett hus med 18 våningar, generös takterrass och blick för det lilla extra. Här finns allt från kvadratsmarta 1:or till en exceptionell topfloorvåning. På bottenplan planeras en matbutik.

Brf Framsidan (etapp 2)

Två hus med totalt 120 lägenheter inom StegEtt, Riksbyggens boendekoncept med små, effektivt planerade lägenheter med hög standard för dig som är på väg att köpa din första bostadsrätt. Tillsammans med etapp 1 skapar Brf Framsidan en ny, modern framsida mot Nynäsvägen. I markplan planeras ytor för kommersiella lokaler.

Brf Visionen (etapp 3)

Ett hus med 10 våningar som bjuder på storslagen utsikt över Haninge och spegelblanka Rudasjön. I markplan planeras lokaler som skapar ett tryggt och levande kvarter.

Brf Spegeln (etapp 4)

Ett hus med lägenheter för stora och små familjer. Huset byggs i 8–9 våningar med lokaler i markplan.

Brf Perspektivet (etapp 5)

Ett 6-våningshus inom Bonum, med bekväma och moderna seniorlägenheter. Till huset hör en egen Bonumvärd som hjälper till med vardagsärenden. Strax intill huset planeras ett välkomnande torg för att bli en naturlig mötesplats på Haningeterrassen.

Brf Utgångspunkten (etapp 6)

4 huskroppar om 5–8 våningar med 115 bostäder. Här bor du vid ett trevligt gångstråk, på nära promenadavstånd till Rudasjöns omtyckta badplats.

Brf Vinkeln (etapp 7)

Ett hus med 6–7 våningar och 120 bostäder med boendeformer som passar alla. I anslutning till huset planeras en förskola och under huset ett garage.

Kontakt

Anmäl intresse för Riksbyggens bostäder i Haningeterrassen. Dina uppgifter lagras i Riksbyggens kunddatabas och Riksbyggen kontaktar dig inför respektive etappstart. För övriga frågor och ärenden hänvisas till respektive samarbetspartner. 

Anmäl intresse